Marți la Carei vor avea loc manifestări dedicate Zilei Independenței, 9 Mai

Direcția de Cultură și Sport a Municipiului Carei organizează marți, 9 mai 2017, de la ora 10.00 pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din municipiul Carei un moment omagial dedicat Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei.

În cadrul manifestărilor se vor depune coroane din partea instituțiilor publice, partidelor politice și asociațiilor, în memoria eroilor căzuți în lupta pentru obținerea Independenței de Stat, va fi oficiat un Te Deum și va avea loc un scurt moment artistic.

După manifestarea de la Monument, va fi depusă o coroană la bustul Regelui Ferdinand, unde va fi evocată personalitatea acestuia, după care, în jurul orei 11, în Parcul Dendrologic va avea loc tăierea simbolică a panglicii care inaugurează ”Aleea Actorilor”, parte a proiectului „Europa la ea acasă”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 4, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.