Un bărbat din Tarna Mare a furat bunuri în valoare de 15.000 lei din locuința unei consătene

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Tarna Mare, ca urmare a activităților desfășurate, materializate în probe administrate în cadrul unui dosar penal de furt calificat, au identificat în cursul zilei de joi, un bărbat de 37 ani din Tarna Mare, bănuit de comiterea unui furt comis pe raza localității Tarna Mare. 

În sarcina  acestuia  s-a reținut  faptul că în perioada ianuarie – martie a.c.,  ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unei consătene de 60 ani, despre care avea cunoștiință că era plecată din țară, fiind în vizită la fiica ei. Bărbatul a pătruns în locuință, prin forțarea unui geam termopan.

Prejudiciul a fost estimat ca fiind în valoare de 15.000 lei. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate.

Cel în cauză fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat  instanței de judecată cu propunere de luare a unor măsuri legale. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 6, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.