Prestație foarte bună a sportivilor de la Clubul Copiilor-TAPO Carei la ”Cupa Primăverii”

În perioada 6-7 mai 2017 a avut loc Concursul Național „Cupa Primăverii” la tenis de masă, desfășurată la Buzău la două categorii de vârstă: 9-11 ani și 12 ani. Această competiție are drept scop calificarea primilor 3 sportivi la Campionatul European Mini-Champs din luna august organizat la Strasbourg.

La categoria cea mai mică de vârstă, sportiva de la Clubul Copiilor- TAPO CAREI Rad Ayana s-a clasat pe locul 5 din 45 de sportive, având o prestație foarte bună împotriva favoritelor. Sportivul Szilagyi Paul din Carei, component al Centrului Olimpic Bistrița a reușit să cucerească locul 1, având șanse reale de calificarea la Europene.

De menținut este faptul că în luna august va mai avea loc un astfel de concurs național de selecție, iar la final se stabilește lotul care reprezintă România la Strasbourg.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 8, 2017. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.