Conferința Consiliului Regional al Elevilor din Nord-Vest a ajuns la final

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat joi, 11 martie, la şedinţa de închidere a Conferinţei Consiliului Regional al Elevilor din Nord-Vest, care a avut loc în ultimele două zile la Satu Mare.

consiliul elevilor regiunea nord vestAdrian Ştef a anunţat că între Consiliul Judeţean şi şi Consiliul Elevilor din Satu Mare va fi încheiat un protocol de colaborare, pentru a exista şi un cadru instituţional privind colaborarea dintre cele două părţi.

Preşedintele Adrian Ştef a declarat că apreciază activitatea Consiliului Elevilor, care au transformat o joaca într-o treabă serioasă.“Aş vrea să vă organizaţi după modelul Consiliul Judeţean pentru a fi ancoraţi în realitate.

“Îl felicit pe Alex că a fost ales preşedinte regional, încă un argument că Satu Mare nu va fi un judeţ mărginaş într-o viitoare regiune de nord-vest. Sunteţi cu toţii nişte adolescenţi minunaţi, cu un frumos viitor în faţă. Sătmărenii din Consiliul Elevilor sper să se reîntoarcă în Satu Mare după terminarea studiilor, iar celor din alte judeţe le spun, încă de pe acum, că în 4-5 ani, măcar în câteva domenii cum sunt sistemul sanitar sau turismul vor avea multe orportunităţi pentru a-şi face o carieră în judeţul Satu Mare”, a spus Adrian Ştef.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 11, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.