Meci de fotbal inedit la Liceul Teoretic Negrești-Oaș: vicecampioana națională 2007 la fotbal pe licee și profesorii

Vremea reîntâlnirii cu cei dragi este mereu un moment cu o semnificație aparte, o clipa din clepsidra timpului, în care amintirile bucuriilor trăite în trecut se amestecă cu momentele în care am plâns și am oftat. Vineri, 12 mai 2017, vicecampionii naționali la fotbal din 2007 s-au reîntâlnit unii cu alții, dar și cu dascălii lor din trecut.

Amintirile zilelor de școală au redevenit ralitate pentru câteva clipe. A început maratonul memoriilor, în care ficare frază începe cu “Ți-aduci aminte când…?” …iar cel întrebat își aduce aminte când… Pentru că amintirile din liceu sunt mai vii și mai frumoase ca oricând.

Pentru cei prezenți vineri în sala de sport a Liceului Teoretic, amintirile au adus din trecut un moment aparte: momentul în care au fost sportivi admirați și lăudați de toată lumea. Momentul acela când fiecare dintre ei a simțit gloria scuccesului sportiv la nivel național. Azi ne amintim de ei, vicecampionii naționali la handbal din 2003 și vicecampionii naționali la fotbal din 2007.

Așadar, Liceul Teoretic a fost gazda unui eveniment de suflet: prezența echipei care, în urmă cu 10 ani, a adus faimă și recunoaștere sportului negreștean. Alături de echipa de profesori, vicecampionii naționali la fotbal au desfășurat un meci demonstrativ, dând astfel un impuls pentru generațiile care i-au urmat și care visează în taină la aceleași rezultate.

Inițiativa directorului Bud Viorel de a facilita această întâlnire emoționantă a bucurat atât elevii prezenți, cât și alți amatori ai sportului negreștean. Ambele echipe au obținut victoria, meciul încheindu-se la egalitate.

Dorim să le transmitem campionilor din 2007, în numele elevilor și profesorilor de azi, Sincere felicitări pentru parcursul excepțional și îi așteptăm mereu cu porțile și cu inimile deschise petru a rememora trecutul Liceului Teoretic Negrești-Oaș, iar profesorilor și elevilor implicați, precum și directorului Bud Viorel care a fost sufletul evenimentului, le dorim mult succes și rezultate pe măsura muncii lor. De asemenea, îi mulțumim elevei Mihoc Carmen, care a prezentat meciul, pentru cuvintele frumoase adresate în onoarea celor prezenți.

La sfârșitul acestei săptămâni Liceul Teoretic își va deschide porțile pentru cea mai mare festivitate a anului: vineri, 19 mai 2017, vor avea întâlnirile de 50, 40, 30, 20 și 10 ani ale foștilor absolvenți, pe care îi așteptăm cu emoție și dragoste să rememoreze alături de noi cei mai frumoși ani ai adolescenței.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 16, 2017. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.