Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, în vizită la Satu Mare în 20 mai 

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Petre Daea se va afla sâmbătă, 20 mai 2017, în județul Satu Mare și va avea întâlniri cu fermierii și conducătorii exploatațiilor agricole din județ. Întâlnirea va avea loc la Sala mică a Palatului Administrativ din Satu Mare, începând cu ora 9.00.

De asemenea, ministrul Agriculturii se va întâlni cu producătorii agricoli care dețin cea mai mare plantație de goji din țară, cu o suprafață de 3,5 hectare cultivate, din satul Ciuperceni, comuna Agriș, la ora 11.00.

Începând cu ora 13.00, ministrul va fi prezent la deschiderea oficială și va vizita expoziția de căpșuni din comuna Halmeu. În aceeași comună, la ora 15.00, Petre Daea va inaugura o pensiune agroturistică, cofinanțată din fonduri europene, amplasată în cadrul unei exploatații agricole de 400 hectare, cu ferma de bovine, peste 3.000 de oi, o plantație de meri de 6 hectare și viță de vie pe 4 hectare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2017. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.