Salariații din Primăria Satu Mare amână protestul privind legea salarizării

„Sindicatul Mintia al Salariaţilor din Primăria municipiului Satu-Mare şi instituţiile subordonate Consiliului Local nu organizează în această săptămână nicio acţiune de protest având în vedere activităţile în care suntem implicaţi pentru buna desfăşurare a ediţiei din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare.

Cu toate acestea, nu este exclus ca salariaţii Primăriei municipiului Satu Mare să se solidarizeze cu colegii din ţară care vor protesta şi pe parcursul săptămânii viitoare. La fel ca şi colegii din ţară şi Sindicatul „Mintia” se arată nemulţumit de modul de desfăşurare a dezbaterilor publice, în Comisia de muncă, familie şi protecţie socială din Senat, pe seama proiectului legii-cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Actualul proiect al legii, aşa cum de altfel rezultă şi din titlu, priveşte salarizarea personalului plătit din fonduri publice, într-un anume mod gândit de guvern, fără a reglementa o salarizare unitară, atât de necesară, în vederea eliminării dezechilibrelor şi haosului din sistemul bugetar”, a transmis Florin Maier, liderul Sindicatului Mintia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 24, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.