Rețeaua de dezvoltare comercială Central-Europeană MNKH va avea un birou la Satu Mare

Joi, 25 mai de la la ora 11.00 va avea loc deschiderea oficială a biroului regional a rețelei de dezvoltare comercială Central-Europeană MNKH. Evenimentul se va desfășura la Satu Mare, Casa Meșteșugarilor, str. Ștefan cel Mare nr. 18.

Casa Națională de comerț a Ungariei împreună cu Guvernul Ungariei subliniează importanța întăririi relaților economice externe, din acest motiv, Casa Națională de Comerț a Ungariei deține 7 birouri regionale în zonele din apropierea graniței cu Ungaria, pe lângă birourile din România putem aminti și cele 20 de birouri deschise în Polonia, toate astea contribuind la dezvoltarea relaților econimce externe.

Înființarea rețelei având scopul de a crea regiunea economică a Bazinului Carpatic. Orașul Satu Mare are un rol foarte important deorece există numeroși antreprenori maghiari care își desfășoară activitatea pe teritoriul român, iar produsele acestor antreprenori cu ajutorul rețelei MNKH se vor conecta în circulația mărfurilor de export maghiar. Rețeaua asigură o dezvoltare a pieței prin sprijinul acordat pentru întreprinderi mai mici prin care se deschid porțile către piețele țintite de ei.

La deschiderea biroului sunt invitați din partea gurvernului maghiar și antreprenori din România cât și din Ungaria pe lângă aceștia vor fi prezenți și Mile Lajos, consul general de la Consulatul General al Ungariei la Cluj Napoca, Kereskényi Gábor, primarul muncipiului Satu Mare, Pataki Csaba, președintele Consiliul Județean Satu Mare și nu în ultimul rând Skapinyecz Péter, director al rețelei de Dezvoltare Comercială Central- Europeană MNKH.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 24 mai 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.