În Grădina Romei s-a desfășurat campania ”Jocuri de copii”, ediția a X-a

1 Iunie nu e doar ziua în care îi cinstim pe cei mici, ci e și ziua în care ne aducem cu drag aminte de copilărie. Asa că și Radio Transilvania și Fundatia Maria, la a X-a ediție a campaniei ”Jocuri de Copii”, au dorit să păstreze genericul acestui eveniment, aducând copii de la grădinitele și școlile din municipiul Satu Mare într-un concurs dedicat jocurilor de copii.

160 de copii școlari și preșcolari din municipiul Satu Mare au urcat ieri, 1 iunie 2017, pe scena din Grădina Romei din oraș, pentru a le spune lumii și celor prezenți că viața e frumoasă prin cântec, dans și jocuri de copii. Competiția s-a dat între copiii de la Grădinițele cu Program Prelungit nr. 1, 11, 13, ”Mondiala” și ”Dumbrava Minunată” precum și cei de la Școlile Gimnaziale ”Avram Iancu” și ”Lucian Blaga” din Satu Mare.

Juriul a fost format din inspector Leontina Ghiț din partea ISJ Satu Mare, Alexandra Dulf din partea TV1 Satu Mare și Tatiana Vaida din partea Centrului Cultural ”G. M. Zamfirescu”.

Câștigatorii ediției din acest an sunt: locul 3 – copiii clasei a II-a C de la Școala ”Avram Iancu” alături de prof. înv. primar Adriana Calai, locul 2 – copiii din grupa mare a Grădiniței ”Dumbrava Minunată” alături de educatoarele Florica Dobran și Narcisa Neagu iar pe locul 1 – GPP nr.13 reprezentată în concurs de Mărgineanu Luca Andrei însoțit de educatoarea Chira Adriana Dorina.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 2, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.