Peste 300 de copii aparținând DGASPC Satu Mare au primit ”Zâmbete în Insula de Bucurie”

Bucuria e mai împlinită atunci când o împărtășim cu cei dragi, și cât de mare poate fi aceasta bucurie când de 1 Iunie s-au adunat peste 300 de Zâmbete în Insula de Bucurie? Imensă, enormă, incontestabilă… A fost o zi minunată in care au fost desenate din nou multe amintiri frumoase.

Radio Transilvania și Fundația Maria alături de Direcția Județeană de Asistență și Protecția Copilului Satu Mare, Directia Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au organizat, joi, 1 iunie 2017, a doua ediție a campaniei ”Zâmbete în Insula de Bucurie”, ce a avut loc în incinta Taberelor Școlare din Satu Mare.

Peste 300 de copii aparținând DGASPC Satu Mare au primit în dar, de ziua lor, o super petrecere cu Petrică Mureșan, George Negrea, Csabcsi, sportivii de la Royal Dance Club printre care campionii naționali Oana Bumba și Ciprian Marița și copii de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu”.

Au avut loc și demonstrații ale partenerilor jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră. Programul a continuat cu concursuri, karaoke și discotecă în aer liber. Concursul ”Miss Insula de Bucurie” a fost unul dintre cele mai disputate momente, sustinatorii disputandu-si cu mult entuziasm, impunerea concurentelor preferate. Atmosfera de picnic a fost competata cu pizza si zeci de kg. de tort.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 2, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.