Expoziție fotografică la Carei, de Ziua națională a Regatului Danemarcei și a Regatului Suediei

Ziua națională a Regatului Danemarcei și a Regatului Suediei a fost marcată la Carei printr-o expoziție de fotografie. Evenimentul face parte din proiectul „Zile naționale ale țărilor U.E.” relansat în luna februarie a acestui an de către reprezentanții Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei.

Proiectul având tema ”Stațiuni Turistice reprezentative” are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale și turistice ale țărilor membre din Uniunea Europeană. Având în vedere trecutul istoric comun și relațiile bune dintre cele două țări, s-a decis organizarea unei expoziții fotografice comune.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Regatului Danemarcei și a Regatului Suediei din data de 5, respectiv 6 iunie, Direcția de Cultură a municipiului Carei a realizat expoziția de fotografie care cuprinde 20 de imagini despre stațiuni și obiective turistice reprezentative din cele două țări.

Imaginile sunt expuse pe gardul care înconjoară parcul dendrologic din jurul Castelului Károlyi din Carei și pot fi admirate timp de o săptămână.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 8, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.