Acțiune de identificare și combatere a ”ierbii pârloagelor”, sâmbăta aceasta la Satu Mare

Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare în parteneriat cu Primăria municipiului Satu Mare și Clubul Yves Rocher, organizează sâmbătă, 10 iunie 2017, începând cu ora 10.00, pe strada Poligonului, nr. 32, acțiunea de identificare și combatere a plantei invazive Ambrosia artemisiifolia cunoscută sub denumirea populară „iarba pârloagelor”.

La acțiunea cu titlul generic „Ambrosia Artemisiifolia -Factor de risc pentru mediu și sănătate” vor participa voluntarii din Corpul Voluntarilor Ecologi, dar sunt invitați și cetățenii municipiului Satu Mare care doresc să se implice în activități ecologice.

Cu această ocazie, organizatorii activității își propun să sensibilizeze comunitatea sătmăreană cu privire la necesitatea combaterii acestei plante alergene, dar și să marcheze Ziua Mondială a Mediului care se sărbătorește anual pe 5 iunie.

În 2017, Ziua Mondială a Mediului se desfășoară sub un nou motto, „Conectarea oamenilor la natură”, mesaj care își propune să îndemne cetățenii să iasă mai mult în natură și să aprecieze importanța protejării mediului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 9, 2017. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.