Doi sătmăreni, identificați și sancționați pentru pescuit în perioada de prohibiție

Jandarmii sătmăreni au identificat și sancționat ieri în zona Careiului două persoane surprinse la pescuit, în ciuda faptului că în această perioadă este în vigoare prohibiția la pescuit.  
 
amagiri_la_pescuit_4e3e056Vineri, 12 aprilie, o patrulă de jandarmi careieni în cooperare cu inspectori piscicoli din cadrul ANPA Satu Mare  au sesizat că pe canalul mare Berveni în zona staţiei de pompare de pe raza localităţii Berveni, o persoană de sex masculin pescuia cu o unealtă de pescuit tip crâşnie.
În urma verificărilor, jandarmii l-au identificat pe Sandor B. în vârstă de 42 de ani din Berveni, care pescuia în perioada de prohibiţie. Pe numele persoanei în cauză, s-au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile de infracţiunea  de „pescuire a  reproducătorilor prin orice mijloace în perioada de prohibiţie”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. b, din OUG 23/2008 republicată, iar unealta de pescuit a fost ridicată în vederea confiscării.
 
Tot ieri, oamenii legii careieni l-au identificat pe Mihaly H. în vârstă de 45 de ani din Căpleni,  pescuind în perioda de prohibiţie cu o unealtă de pescuit tip vârşe pe canalul hidro – ameliator  în zona staţiei de pompare de pe raza localităţii Căpleni. Pe numele persoanei în cauză, s- au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „deţinerea de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit tip vârşă”  faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. k, din OUG 23/2008 republicată, iar unealta de pescuit a fost ridicată în vederea confiscării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 13 aprilie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.