Festivalul folcloric pentru copii preșcolari „Deschideți porțile mari”, ediția a VI-a

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Odoreu, și Grădinița „Floare de Lotus”- Odoreu, organizează duminică 11 iunie de la ora 13.00 la Căminul Cultural din localitatea Odoreu cea de-a VI- a ediție a Festivalului folcloric pentru copii preșcolari „Deschideți porțile mari”.

Festivalul folcloric reunește și în acest an peste 200 de copii înscriși în competiție la cele trei secțiuni: interpretare vocală, formații coregrafice și obiceiuri din folclorul copiiilor.

De la an la an, calitatea festivalului a crescut, formațiile și interpreții participanți fiind tot mai bine pregătiți, prezentându-se în concurs cu reprezentații autentice și costume respectând aspectele tradiționale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 iunie 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.