Prima întâlnire oficială a prefectului Darius Filip cu secretarii primăriilor din județ

Prefectul Darius Filip a prezidat joi, 8 iunie 2017, de la ora 10,00 şedinţa cu secretarii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Satu Mare. Pentru reprezentantul Guvernului în teritoriu a fost prima întâlnire oficială cu secretarii de Primării.

Darius Filip le-a transmis celor prezenţi în sala mare a Palatului Administrativ un mesaj de bună colaborare şi comunicare, şi i-a asigurat că oricând, la orice oră, pot conta pe sprijinul său vis-a-vis de problemele pe care le întâmpină, probleme care sunt în competenţa sa de soluţionare şi a instituţiei pe care o conduce. De asemenea, prefectul Filip a precizat că este deschis la orice sugestii, în cadrul legal actual, în vederea îmbunătăţirii colaborării dintre Instituţia Prefectului şi autorităţile publice locale.

În cadrul şedinţei au transmis mesaje reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (despre pesta porcină africană), cei ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Satu Mare (despre bugetul ce va fi alocat fiecărui UAT în vederea înscrierilor în Cartea Funciară), cei ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (despre sistemul informatic PatrimVen), respectiv cei ai Serviciului Juridic şi Contencios Administrativ(despre corectitudinea întocmirii dosarelor de şedinţă de CL, respectiv a celor pentru Fond Funciar).

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 8, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.