Incendiu la un apartament din Carei, provocat de de un scurtcircuit. 45 de persoane evacuate de pompieri

În cursul serii de sâmbătă, 10 iunie, pompierii din cadrul I.S.U. ”Someș” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu în spaţii închise. Urgenţa, semnalată în localitatea Carei, a fost anunţată prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 la ora 21:31.

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei au intervenit pentru lichidarea incendiului produs la un apartament situat la etajul superior al unui bloc de locuinţe cu patru nivele. La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi. Pentru a evita prducerea altor situaţii de urgenţă, s-a dispus evacuarea tuturor locatarilor din imobilul afectat.

În urma incendiului au ars elemente de mobilier din interiorul camerei, aparatură electrocasnică, diferite materialele textile şi articole vestimentare şi s-au degradat pereţii camerei, uşa  şi fereastrele.

Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de un scurtcircuit electric, produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Din fericire, nu au existat victime.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 12, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.