Prins transportând lemne fără documente de proveniență, cu o remorcă neînmatriculată

Patrula de ordine și siguranță publică a Secției Rurale Valea Vinului, efectuând serviciul de patrulare, în data de 10.06.2017 în jurul orei 14.00, a depistat în trafic pe raza localității Amați un tractor înmatriculat, care tracta o remorcă pe care nu erau aplicate plăcuțe de înmatriculare, încărcată cu material lemnos.

La controlul efectuat, s-a constatat că tractoristul, un bărbat de 55 de ani din Satu Mare, nu deținea documente de proveniență și transport pentru materialul lemnos, motiv pentru care acesta a fost sancționat conform Legii 171/2010 cu 2.000 lei amendă, iar remorca și încărcătura au fost indisponibilizate și lăsate în custodia Ocolului Silvic Satu Mare.

Întrucât cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că remorca nu este înmatriculată sau înregistrată, cel în cauză s-a ales și cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 12, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.