Centrul Nou al municipiului Satu Mare a intrat în lucrări de reabilitare

Centrul nou al municipiului Satu Mare a intrat de luni, 12 iunie 2017, în reabilitare. Proiectul derulat de Primăria municipiului Satu Mare vizează lucrări în Piața 25 Octombrie și Pasajul Corneliu Coposu.

În prima fază se va înlocui piatra cubică și pavajul, urmând ca după achiziționarea materialelor pentru reabilitarea locului de evenimente din Pasajul Corneliu Coposu să se treacă și la reabilitarea acestuia.

„După ani de zile de neglijență și nepăsare, după numeroase sesizări venite din partea locuitorilor, de astăzi Centrul Nou a intrat în reparație! Ne ținem ferm de promisiuni: 2017 este anul reparațiilor și a proiectelor. Urmează pasajul Corneliu Coposu și platoul de evenimente, iar centrul istoric va fi reabilitat din fonduri europene. Dezvoltăm Satu Mare!”, a subliniat primarul Kereskényi Gábor, cerând scuze pentru disconfortul creat de lucrările care se desfășoară în această zonă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 13, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.