Premierul Sorin Grindeanu dorește continuarea și dezvoltarea parteneriatului dintre România și Banca Mondială

Premierul Sorin Grindeanu a avut marți, 13 iunie la Palatul Victoria o întrevedere cu o delegaţie a Băncii Mondiale, formată din Arup Banerji, director pentru țările Uniunii Europene, Tatiana Proskuryakova, noul director de țară pentru România și Ungaria, și Elisabetta Capannelli, directorul de țară pentru România și Ungaria care își încheie mandatul.

Discuțiile au vizat perspectivele parteneriatului dintre România și Banca Mondială.

”Ne dorim continuarea și dezvoltarea acestui parteneriat, foarte important, prin care Banca Mondială a oferit României valoare adăugată”, a declarat prim-ministrul Sorin Grindeanu.

Reprezentanţii Băncii Mondiale și-au exprimat la rândul lor disponibilitatea de a continua parteneriatul cu România și de a-i oferi sprijin în dezvoltarea de noi proiecte, dorind să cunoască, în acest scop direcțiile în care Guvernul consideră necesară asistența Băncii Mondiale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 13, 2017. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.