O nouă ediție ”Citește și dă mai departe la Schimb de carte”, în organizarea Bibliotecii Județene Satu Mare

Miercuri, 14 iunie 2017, în intervalul orar 13.00-15.00, la Biblioteca Județeană Satu Mare a fost organizat un nou eveniment sub genericul ”Citește și dă mai departe la Schimb de carte”. Evenimentul a avut loc la sediul central al Bibliotecii Județene Satu Mare, în fața Sălii de lectură ”Gheorghe Bulgăr”. Schimbul de carte a avut loc și la Filiala nr.1 din cartierul Micro 16, de pe strada Brândușa nr.17 și Filiala nr.2 ”Lucian Blaga” din cartierul Micro 17, Bulevardul Independenței nr. 42-44.

Invitația Bibliotecii Județene Satu Mare. la această a treia acțiune de acest fel, s-a bucurat de atenția unui mare număr de sătmăreni, tineri sau vârstnici, iubitori de lectură, care s-au oprit la standul amenajat, reușind să-și completeze bibliotecile personale, lăsând în schimb alte cărți.

La stand s-au aflat atât cărți care figurează în bibliografia obligatorie a fiecărui școlar, cărți de aventuri, romane cât și cărți științifice., precum și din literatura universală. Așa cum ne-a informat directoarea adjunctă a Bibliotecii Județene Satu Mare, Paula Horotan, pe parcursul acestui an vor mai fi organizate astfel de acțiuni, în fiecare lună calendaristică, până în luna octombrie, inclusiv.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 14, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.