O nouă promoție de abssolvenți ai de învățământului postliceal, la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia”

În această săptămână, o nouă promoție a învățământului postliceal (cea de-a treia) a specializării Tehnician operator mașini cu comandă numerică (26 absolvenți) se desprinde de băncile Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare și se îndreaptă spre unitățile de producție în care își vor desfășura activitatea ca personal calificat.

La festivitatea de absolvire a luat cuvântul directorul prof. dr. Popescu Vlaicu care a subliniat rolul specializării dobândite de absolvenți la încadrarea pe piața muncii, diriginta, ing. Oltean Lidia care a felicitat absolvenții și le-a înmânat premiile și celelalte cadre didactice care i-au pregătit (ing. Wagner Erika, ing. Silaghi Alin, ing. Roman Luminița, ing. Oneț Ioan).

În anul școlar 2017-2018 pe lângă acestă calificare, Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” face înscrieri pentru învățământul postliceal și pentru calificările Administrator rețele locale și de comunicații (cu durata de 1 an și jumătate) precum și specializarea Tehnician instructor auto (cu durata de 1 an și jumatate).

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 15, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.