Aur pentru pompierii sătmăreni la Campionatul de atletism și cros organizat de M.A.I. la Cluj-Napoca 

Plt. adj. șef Pop Radu din cadrul ISU ”Someș” Satu Mare a obținut locul I la proba Aruncarea Greutății, categoria +45 ani, în cadrul celei de-a 28-a ediții a Campionatului de atletism și cros – etapa finală, organizat de Ministerul Afacerilor Interne și desfășurat în perioada 13-16 iunie a.c., în municipiul Cluj-Napoca.

Prin evoluția și prestația sa a adus o contribuție importantă la poziționarea lotului I.G.S.U. – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, România pe prima treaptă a podiumului la această competiție. La concurs au participat 180 de lucrători ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din întreaga țară, câștigătorii primind medalii și diplome.

În clasamentul pe arme, locul 1 a fost obținut de lotul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, locul 2 de cel al Poliției Române, locul 3 de Jandarmeria Română, locul 4 de Aparatul Central al Ministerului și locul 5 de Poliția de Frontieră Română.

Felicitări și mult succes în continuare!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 19, 2017. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.