S-a deschis Tabăra de vară pentru copiii Grădiniței cu Program Prelungit Guliver

Luni, 19 iunie, de la ora 10.00, la sediul de pe strada Vasile Lucaciu nr. 15 al Grădiniței cu Program Prelungit Guliver a avut loc deschiderea oficială a Taberei de vară, organizată pentru preșcolarii instituției. La deschidere au participat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarul Doina Fehér, inspectorul ISJ Satu Mare, Leontina Ghiț, împreună cu directorul grădininței, Cristina Nemeș. Tabăra se desfășoară în perioada 19- 23 iunie 2017 și are ca temă ”Poveștile de ieri și de azi”.

În ziua deschiderii au fost realizate următoarele activități: educatoarele au prezentat copiilor un spectacol surpriză, o piesă de teatru de păpuși, la Bucătăria bunicii copiii au învățat să facă plăcinte și gogoși, la ferma amenajată copiii au făcut cunoștință cu animale de casă și din gospodărie. S-au jucat cu culori cu care s-au pictat pe fețe, au modelat baloane iar cei talentați au participat la un concurs de karaoke. A fost amenajat un sector de artă unde au fost realizate măști, mascote pentru teatrul de păpuși, brățări. A fost realizat steagul taberei.

La această tabără participă 40 de copii din cele nouă grupe ale GPP Guliver, asistați de 18 educatoare. Copiii beneficiază de un meniu extra, deoarece față de cei 6 lei prevăzuți pentru masă, părinții au mai adăugat câte 14 lei de copil.

Atât primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, cât și viceprimarul Doina Fehér au apreciat munca educatoarelor și activitățile organizate astăzi la deschidere, care au antrenat cu mult profesionalism și veselie copiii la o mare diversitate de jocuri interactive, activități educative și practice la care au participat toți micuții cu mare plăcere.

prof. Lia Koka 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 19, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.