Primarul Kereskényi Gábor face apel la sătmăreni să nu mai dea bani cerșetorilor

Odată cu venirea primăverii, dar mai ales pe perioada verii, fenomenul cerșetoriei ia amploare în municipiul Satu Mare. Zilele trecute, efective ale Poliției Locale Satu Mare împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au participat la o acțiune de identificare a persoanelor care locuiesc fără forme legale în zona inundabilă a Someșului – Ștrandul Vechi.

În cadrul acestei acțiuni au fost identificate 30 de persoane, care au fost conduse la sediul Poliției Municipiului pentru identificare și luarea în evidență deoarece majoritatea dintre acestea nu au domiciliul pe raza municipiului Satu Mare, ci în alte localități din județ (exemplu: comuna Apa).

„Dorim să atragem în această activitate de eradicare a cerșetoriei inclusiv cetăţenii municipiului Satu Mare. Sătmărenii trebuie să înțeleagă că prin oferirea de bani persoanelor care apelează la mila publică, acestea sunt menținute pe străzile orașului. Îi rugăm pe această cale pe sătmăreni să nu mai dea bani cerșetorilor”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Poliția Locală are un plan-cadru de cooperare cu Poliția Municipiului pe linia eradicării fenomenului cerșetoriei. În planul de patrulare sunt cuprinse arterele principale ale municipiului Satu Mare, parcurile, piețele și mai ales zona centrală, unde de-a lungul timpului au fost identificate cele mai multe persoane care apelează la mila publică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 19, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.