Stația de autobuz din parcarea de sub podul Decebal se desfințează temporarar de joi, 22 iunie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor informează că începând de joi, 22 iunie, punctul de îmbarcare/debarcare pentru curse regulate județene, interjudețene din parcarea de sub podul Decebal se desfințează temporarar. Decizia a fost luată luni, 19 iunie, în cadrul Comisiei de Siguranța Circulației, ca urmare a lucrărilor de reabilitare care vor fi realizate la partea inferioară a podului.

Staționarea în puncte de îmbarcare/debarcare (stațiile de autobuz) este strict interzisă. Toate societățile de transport vor folosi în mod obligatoriu autogările prevăzute cu licențele de transport.

Societățile care prestează servicii de transport călători sunt rugate să respecte prevederile H.C.L 157 /10.09. 2015 și H.C.L 233 / 27.10. 2016.

De asemenea, în cadrul aceleiași întâlniri, membrii Comisiei de Siguranța Circulației au dat acord favorabil pentru realizarea pe Drumul Careiului a interesecției cu sens giratoriu, în dreptul intrării în parcarea viitorului mega mall.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 20, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.