Vampiri energetici: Care sunt trăsăturile unui animal–vampir?

Nu numai oamenii au capacitatea de a te lăsa fără energie sau, dimpotrivă, să te revigoreze printr-o simpla îmbrăţişare. Atât plantele, cât si animalele au aceste capacităţi.

pisi neagra

Iată cum te ajută animalele de companie când vine vorba de vampirism energetic, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cartii “Vampirii si donatorii casei. Secretele protectiei energetice”.

Cum se manifestă vampirismul energetic la animale

Vampirismul este pentru animale un fenomen temporar, ele având capacitatatea de a-şi completa energia din natură. Dacă animalul tău de companie se gudură excesiv pe la picioarele tale fără vreun motiv anume, dacă te priveşte insistent în ochi fără să clipească, sau dacă manifestă prea multă agresivitate, provocându-ţi emoţii negative şi iritare, orice comportament inexplicabil al animalului poate fi o manifestare de vampirism.

Pisicile iau energie de la oameni dar numai cand trebuie şi cât trebuie. Este suficient să îţi iei pisica în braţe şi să-i atingi blaniţa moale, ca durerea de cap care te-a chinuit o zi întreagă să dispară ca prin farmec. De ce? Pentru că se normalizează presiunea sângelui din cauza căreia te durea capul. Pisica este capabilă să absoarbă energia de care nu ai nevoie la un moment dat, determinând vasele sanguine din corpul tău să se îngusteze sau să se relaxeze, în funcţie de tensiunea arterială pe care o ai. Pisicile negre iau cam mult din energetica casei.

Pisica este un excepţional dispozitiv energo-informaţional 

Ea simte toate neregulile din organismul omului, dar nu “tratează” pentru că ar şti cum să-şi ajute stăpânii, ci din cu totul alte motive. Dereglările din organismul uman, durerile, sunt cauzate de modificările potenţialului energetic  într-o anumită regiune a corpului şi aceste modificări sunt percepute foarte bine de către pisici. Pisica este singurul mamifer care, pentru a trăi, are mereu nevoie de o anumită cantitate de energie negativă. Nu se poate să nu fi observat şi tu că pisicilor le place să stea pe televizor, frigider, computer, maşini de spălat în funcţiune, adică pe aparatura ce iradiază în mediul înconjurător oscilaţii electromagnetice negative. Cu cât mai mare este nivelul acestor oscilaţii, cu atât mai fericită este pisica.

Omul, dimpotrivă, pentru a se însănatoşi, trebuie să scape de energia negativă şi să-şi normalizeze astfel sistemul energetic. Pisica când simte că o anumită porţiune a corpului omului este încărcată negativ, se duce şi se aşază exact pe locul bolnav, se instalează comod şi începe să se “încarce”. Înainte de a se aşeza, unele pisici frământă cu lăbuţele locul, pregătindu-şi culcuşul, iar acest masaj este şi el foarte folositor pentru om. Când burtica pufoasă şi caldă a pisicii se lipeşte de locul bolnav, omul beneficiază în egală măsură şi de termoterapie. Pisica rămâne pe locul bolnav până ce nu mai are ce lua de acolo. Dacă energia negativă s-a epuizat sau daca pisica se simte “sătulă”, ea se ridică şi pleacă.

Orice pisică va normaliza tensiunea arterială, se va lupta cu afecţiunile cardio-vasculare, dacă nu sunt de origine organică, va vindecă gripa, angina, răcelile, contuziile, cefaleea, insomnia, procesele inflamatoare din ţesuturi şi limfa, va alina suferinţele în crizele de ficat şi de stomac. Nu trebuie să reţii pisica dacă ea vrea sa plece. Inseamnă ca nu este gata să “lucreze” sau că a făcut deja tot ce era necesar.

Ce trebuie să ştii despre câini

Câinii sunt donatori de energie. Ei nu iau energia negativă, dar suplimentează energia pozitivă. Câinii sunt ca nişte acumulatori vii care pe măsură ce dau din energia lor, se încarcă imediat cu alta, nouă. Căţeii de culoare neagră nu influenţează energetica casei pentru că ei sunt donatori de energie.

Pentru câini viaţa fără mişcare nu este viata. Procesele metabolice decurg foarte rapid în organismul lor, câinii trebuie să aibă tot timpul o ocupaţie, fie şi numai alergatul după propria coadă. Au nevoie, mai mult decât oricare alte animale, să comunice în permanenţă cu oamenii. Un câine lăsat singur în apartament mai mult timp, se simte părăsit şi, dacă i s-ar permite, nu s-ar îndepărta niciodată de stăpân.

Câinele cedează bucuros din energia sa, el este gata să-i dea stăpânului său toate forţele sale, fără să aibă de suferit din această cauză, fără să se simtă epuizat sau slăbit, pentru că este capabil să-şi restabilească imediat echilibrul energetic.

Iritarea, nervozitatea câinelui îl împiedică să doneze energie. Câinii nervoşi, prost educaţi de stăpânii lor, nu sunt capabili să ajute, ci mai degrabă fac rău. Energia lor vine în fascicole, haotic, procesul răspândirii energiei prin corpul uman are loc la întâmplare, unele regiuni fiind suprasaturate, altele, dezavantajate. Rezultatul este varianta cea mai gravă a dezechilibrului energetic. Un câine bolnav este ca un om bolnav, nu donează, ci ia energie sau, în cel mai bun caz, donează, dar incomplet. Orice modificare survenită în psihicul unui câine este semnul unei boli. Dacă ai un tonus scăzut, eşti obosit, somnolent, dar nu eşti răcit, nu ai dureri şi nici vreo inflamaţie oarecare, atunci ai nevoie de câine, nu de pisică.

Sfatulparintilor.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 aprilie 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.