Prefectul și subprefectul județului, la cursuri de perfecționare pentru managementul situațiilor de urgență

În perioada 26.06.2017-30.06.2017 prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip se va afla la un curs de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă destinate reprezentanţilor Instituţiei Prefectului organizate la Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă Ciolpani, la care sunt planificaţi să participe prefecţii şi subprefecţii judeţelor din România.

În perioada menţionată, la comanda Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare se va afla subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamás.

Totodată, în perioada 17.07.2017-21.07.2017, subprefectul Altfatter Tamás se va afla la cursul de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă destinate reprezentanţilor Instituţiei Prefectului organizate la Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă Ciolpani.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 23, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.