Primăria Satu Mare efectuează între 28-30 iunie prima dezinsecție aviochimică pe acest an

Primăria municipiului Satu Mare anunță toți cetățenii că în perioada 28-30 iunie inclusiv, se vor executa lucrări aviochimice de dezinsecție (tratamente de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, molii, etc). Vă informăm că este prima acțiune de combatere aviochimică din acest an, Primăria municipiului Satu Mare organizând până acum, în același scop, trei acțiuni la nivelul solului.

Din punct de vedere al eficienței aplicării măsurilor de combatere și eliminare a unor potențiale focare de infecție, acțiunile de dezinsecție trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât și privat.

Astfel, pentru evitarea unor reinfestări sau apariții a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, sătmărenilor care locuiesc la casă, agenților economici și instituțiilor publice să efectueze în această perioadă tratamente de dezinsecție în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite, precum și în alte spații care ar putea fi contaminate.

De asemenea, apicultorii de pe raza municipiului Satu Mare sunt rugaţi să ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine, pentru a evita contactul cu substanţele insecticide distribuite pe toate zonele verzi ale oraşului.

Meționăm faptul că acţiunea de pulverizare a substanţelor prin aviotratament se va desfăşura doar în situaţia în care condiţiile meteo vor permite.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 26, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.