Poliţiştii careieni şi ai secţiilor rurale arondate au reţinut mai multe persoane suspecte de furt

Polițiștii de investigații criminale careieni, împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică, au surprins în flagrant, în jurul orelor 00:30 a nopţii de 27/28 iunie a.c., un tânăr de 21 de ani din Ardud, la scurt timp după ce a pătruns prin efracţie într-un autoturism parcat pe strada Albinelor din Carei.

Din cercetări a rezultat că acesta a sustras un telefon mobil şi un portmoneu care conţinea 300 lei și acte personale ale părţii vătămate, bunuri recuperate în totalitate.

Dat fiind faptul că cel în cauză este recidivist, poliţiştii au luat faţă de el măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Poliţiştii Secției Rurale Petrești au identificat în data de 27.06.2017, doi tineri, unul de 22 de ani şi un minor de 17 ani, din localitatea Horea, pe care îi bănuiesc de comiterea unor furturi din două societăţi comerciale din localitate.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că în noaptea de 24/25.06.2017, ar fi pătruns prin efracţie, atât în barul din localitate cât şi în magazinul sătesc, de unde au sustras bunuri diverse, creând un prejudiciu de peste 1.000 de lei, recuperat în totalitate.

Cercetările continuă pentru stabilirea intregii activităţi infracţionale, cu cei în cauză în stare de reţinere, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 28, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.