Saci pentru colectarea deșeurilor uscate, oferiți gratuit sătmărenilor de SC Florisal SA

Biroul de presă al Primăriei municipiului Satu Mare aduce la cunoștiința cetățenilor municipiului Satu Mare că precolectarea selectivă este obligatorie, fiind stipulată prin lege. Astfel, pentru colectarea fracției uscate a deșeurilor de la locuitorii care stau la case se folosesc numai saci de culoare galbenă. Sacii galbeni sunt puși la dispoziția sătmărenilor gratuit și pot fi ridicați de la casieriile SC. Florisal SA.

În acești saci de culoare galbenă se vor colecta deșeuri de hărtie, plastic, PET-uri, ambalaje din sticlă, carton, doze de aluminiu. Nu este permisă amestecarea fracției uscate cu alte deșeuri ( vegetale, menajere etc.)

Atragem atenția cetățenilor municipiului Satu Mare că, operatorul de salubritate va ridica fracția uscată ( hărtie, plastic,PET-uri, ambalaje de sticlă, carton, doze de aluminiu ) numai dacă aceasta este pusă în saci galbeni.

Subliniem faptul că transportul fracției uscate se face separat de fracția umedă în mașini (autocompactoare) diferite.

Programul de colectare al fracției uscate, de la case se desfășoară din două în două săptămâni, în săptămânile impare, în ziua în care se ridică și gunoiul menajer. Calendarul de colectare se poate consulta și online pe site-ul SC. Florisal SA.

S-a constat, în urma verificărilor în teren, că sunt foarte puțini cetățeni care locuiesc la case și care aplică colectarea selectivă a gunoiului menajer.   Rugăm populația municipiului să ia măsuri în acest sens pentru protejarea mediului înconjurător și pentru menținerea curățeniei în oraș.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 18 iulie 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.