Zilele Orașului vor avea loc pe 31 mai și 1-2 iunie

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la începutul acestei săptămâni, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a anunțat oficial primele detalii cu privire la Zilele Orașului Satu Mare. Manifestările vor avea loc la sfârșitul lunii mai, pe 31 mai și la începutul lui iunie, pe 1 și 2, cuplându-se cu Ziua Copilului.

photo 375

Ca în fiecare an, Primăria Satu Mare, Consiliul Local și Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” își unesc forțele pentru a le oferi sătmărenilor programe cât mai diverse și pe deliciul tuturor. Așa va fi și anul acesta, organizatorii dorind să unească sărbătoarea municipiului cu ziua de 1 iunie, dedicată tuturor copiilor. În plus, întrucât circulația rutieră va fi închisă pe străzile din centrul orașului și în jurul parcului din Piața Libertății, ni se propun tuturor trei zile fără mașini în centru, trei zile de promenadă, destindere și distracție cât încape.

Dr. Coica a mai spus că în cele trei zile vor avea prioritate agenții economici și vânzătorii din județul nostru, invitându-i deja să își depună cererile de aprobare pentru amplasarea tarabelor. Și aceasta deoarece primarul Sătmarului a spus că are cunoștință despre cazuri în care agenți economici sătmăreni nu au fost primiți în anumite județe la manifestări similare. Detalii complete despre Zilele Orașului Satu Mare vor fi anunțate public foarte curând, în cadrul unei conferințe de presă organizate special în acest scop. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 16, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.