Comedia românească din a doua seară de proiecţie TIFF a stârnit hohote de râs la Carei

Miercuri, 27 iulie 2017, începând cu ora 21.45 în Parcul Dendrologic din Carei a avut loc cea de-a doua proiecţie în aer liber din cadrul Caravanei Filmelor TIFF.

Peste 400 de careieni s-au amuzat de povestea din comedia românească „Două lozuri”, în regia lui Paul Negoescu, avându-i ca protagonişti pe Dorian Boguţa, Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol, care au interpretat rolul a trei bărbaţi dintr-un orăşel de provincie, care au câştigat marele premiu la loto, însă nu după mult timp biletul nu a mai fost de găsit, astfel că au pornit într-o călătorie plină de întâmplări care mai de care mai haioase, pentru a recupera biletul.

Păţaniile celor trei, precum şi soluţiile inedite pe care aceştia le-au găsit pentru a ieşi din bucluc au stârnit adesea râsul celor prezenţi. Astfel şi în cea de-a doua seară de proiecţie iubitorii de film s-au bucurat de încă o comedie savuroasă şi aşteaptă cu nerăbdare revenirea caravanei la Carei.

Aflată pentru al treilea an consecutiv la Carei, caravana a avut un succes deosebit, dovedind faptul că publicul careian apreciază filmele de calitate, iar atmosfera creată de proiecţia filmului în parcul din Carei, în aer liber, va rămâne cu siguranţă o amintire de neuitat pentru toţi cei care au participat la eveniment.

Caravana filmelor TIFF îşi continuă drumul la Satu Mare, unde în perioada 28-30 iulie sătmărenii vor avea parte de trei seri cu filme de calitate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 28, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.