International Dog Show: 4.200 de bilete, vândute în cele două zile de concurs

În cadrul unei conferințe presă susținute alături de viceprimarul Radu Roca și președintele filialei Satu Mare a Asociației Chinologice Române, Molnar Zsolt, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica și-a exprimat aprecierea și impresiile finale față de reușita celei de-a 36-a ediții a International Dog Show. Aceasta a fost considerată drept cea mai mare expoziție chinologică de tip Open din țară din cadrul expozițiilor CACIB și o adevărată performanță pentru județul Satu Mare.

primar conferintaDatorită mobilizării tuturor factorilor organizatorici și a vremii bune de care s-au bucurat sătmărenii la sfârșitul săptămânii trecute, concursul a fost o reușită, cu atât mai mult cu cât organizarea unui concurs canin de o asemenea anvergură durează un an de zile, după cum a precizat Molnar Zsolt. Prin ediția de anul acesta s-a ajuns la un nivel foarte înalt, deoarece Satu Mare a primit dreptul de a organiza Openul pe țară.

Orașul nostru s-a animat în timpul celor două zile de concurs. În total s-au vândut peste 4.200 de bilete, în cele două zile de concurs și în plus, au fost oferite 200 nu mai puțin de 200 de invitații pentru patru persoane. Condițiile organizatorice au fost excelente, potrivit celor prezenți la fața locului. De asemenea, noua locație aleasă pentru International Dog Show, Piața Rex din cartierul Micro 17, a fost considerată drept cea mai potrivită în locul stadionului Someșul, locația inițială. Reacții foarte pozitive au venit din partea celor peste 600 de proprietari de câini înscriși în concurs, dar și din partea celor veniți din străinătate.

Președintele filialei Satu Mare a Asociației Chinologice Române, Molnar Zsolt a adus mulțumiri primarului municipiului Satu Mare pentru felul în care a gestionat organizarea acestui eveniment, care a ajutat orașul inclusiv din punct de vedere economic. Astfel, o parte din banii investiți anul acesta în International Dog Show au rămas în Satu Mare printre altele prin cazarea în hotelurile sătmărene a invitaților din străinătate. Primarul dr. Dorel Coica a făcut promisiunea că în viitor va ajuta la organizarea și a altor evenimente pe măsură, totul depinzând de locație și de aprobările necesare. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 aprilie 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.