Apariții misterioase, extraterestre? Lumini ciudate în cer

Primele apariții de OZN-uri par a fi înregistrate pe cerul Californiei în toamna anului 1896, când mai multe lumini ciudate au brăzdat cerul, timp de aproape un an. Sute de oameni au declarat că au văzut lumini mari care s-au deplasat cu mare viteză. Lumini au fost văzute și asupra orașului San Francisco. După o liniște de o lună, luminile au reapărut. Deplasându-se mai aproape de pământ, oamenii au observat că aveau forma unei țigări de foi.În anul 1947 s-a petrecut incidentul mult-mediatizat din Roswell, New Mexico. Un fermier a găsit resturile unei farfurii zburătoare. Armata a negat că ar fi fost de natură extraterestră, ridicând toate resturile navei.

În 1948, un pilot a urmărit din avion un obiect luminos neidentificat, pe cerul din Kentucky. Urmărind îndeaproape apariția, pilotul s-a prăbușit. Explicația a fost că pilotul a zburat la prea mare înălțime și a rămas fără oxigen.

În 1952, controlorii de pe  aeroportul din Washington au observat pe radare obiecte luminoase neidentificate, la fel ca și oamenii din Phonix care au observat pe cer o navă în formă triunghiulară care se mișca încet.

În 1961, soții Barney și Bety, conducând mașina au observat ceea ce părea o navă extraterestră, după care nu au mai știut nimic din ce s-a întâmplat. După câteva ore s-au trezit acasă, ei bănuind că au fost răpiți de extratereștri.

În 9 decembrie 1965, oameni din 6 state americane au văzut o minge de foc care străbătea cerul și care s-a prăbușit în Kicksburg. De la locul prăbușirii autoritățile au ridicat un fel de clopot care a fost transportat în secret. Oficial ar fi fost vorba de un satelit sovietic prăbușit.

La 16 noiembrie 1986 un avion al liniilor japoneze a zburat timp de 50 de minute paralel cu o navă de cinci ori mai mare decât avionul lor de pasageri. Pe radar evenimentul a putut fi observat, fără să se dea o explicație oficială.

În 1990 un eveniment similar s-a petrecut în Belgia. Un fotograf a surprins mai multe nave triunghiulare închise la culoare. Chiar și avioanele NATO au observat acest lucru. Mulți locuitori au asistat la urmărirea navelor triunghiulare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 7, 2017. Filed under Mistere. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.