Dorian Popa şi Nicoleta Nucă au electrizat publicul careian vineri seara la AugustFest

Vineri, 11 august 2017, a avut loc cea de-a cincea seară din cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului AugustFest, în cadrul evenimentului CAREIFEST, în Parcul dendrologic din Carei.

Programul a fost deschis de solistele formaţiei Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Leneschi Hannah, Holhoş Sara, Nuna Teodora, Latiş Larisa, Latiş Mălina, care au interpretat melodii cunoscute din repertoriul naţional şi internaţional. Solista Larisa Latiş a avut parte de o surpriză, întrucât unul dintre invitaţii serii, Dorian Popa a urcat pentru câteva minute alături de ea pe scenă, realizând un duet „ad hoc” care a fost extrem de apreciat de cei prezenţi.

În jurul orei 20.30, carismaticul Dorian Popa a urcat pe scenă alături de cele două dansatoare care l-au însoţit şi au creat un show electrizant, care a durat mai bine de o oră. Acesta şi-a arătat calităţile de „show-man” reuşind să transmită o energie molipsitoare celor aproximativ 3000 de spectatori prezenţi la eveniment. Surprizele nu au lipsit nici de la recitalul lui, astfel, având în vedere că în urmă cu câteva zile şi-a serbat ziua de naştere, acestuia i s-a pregătit un tort din partea fanilor din Carei. Momentul lui nu s-a oprit la recitalul de pe scenă, întrucât după, a urmat o îndelungă sesiune de autografe şi o şedinţă foto cu admiratorii.

Cunoscuta solistă Nicoleta Nucă a încheiat seara cu un concert de neuitat alături de trupa care a însoţit-o. Fanii au cântat alături de ea melodiile care au făcut-o celebră, „Nu sunt” şi cel mai recent single al ei „Alt tu”. Spectatorii au aplaudat minute în şir la finalul concertului, dovada faptului că este atât de iubită de public.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei. Parteneri: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Asociaţia Equus, Ştrandul Termal Joy. Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 august 2017. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.