Expoziție de fotografii cu stațiuni turistice și obiective turistice la Carei, cu ocazia Zilei Naționale a Ungariei

Direcția de Cultură și Turism a Municipiului Carei continuă proiectul denumit ”Zile naționale ale țărilor U.E.”, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema Stațiuni Turistice reprezentative, care are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale și turistice ale țărilor membre din Uniunea Europeană.Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Ungariei la data de 20 august, Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei a expus azi, 18 august 2017, o colecție de zece imagini despre stațiuni și obiective turistice reprezentative din Ungaria.

Imaginile sunt expuse pe gardul care înconjoară parcul dendrologic din jurul Castelului Károlyi din Carei și pot fi admirate timp de o săptămână.

Fotografiile au fost puse la dispoziție de către Consulatul General al Ungariei la Cluj-Napoca. Direcția de Cultură și Turism a Municipiului Carei aduce mulțumiri reprezentanților Consulatului pentru sprijinul acordat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 18, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.