Municipiul Satu Mare, în finala pentru titlul de ”Capitala tineretului din România”

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare informează că, în urma demersurilor iniţiate de către Asociația SamStudia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local Satu Mare, municipiul Satu Mare s-a calificat în finala concursului de concepte ”Capitala tineretului din România”.

“Tinerii sătmăreni sunt o adevărată resursă pentru acest oraș, nominalizarea în finala acestui concurs fiind o nouă dovadă a faptului că municipiul Satu Mare are nevoie mai mult ca oricând de tineri entuziaști. Pe cei plecați ne dorim să îi aducem acasă, întoarcea lor acasă, în Satu Mare va ajuta întreaga comunitate sătmăreană. Tinerii au așteptări în privința spaţiilor de locuit pentru ei şi familiile lor, a locurilor de muncă, dar și a evenimentelor, a modalităților de petrecere a timpului liber, motiv pentru care această nominalizare este mai mult decât binevenită. Îi felicit pe tinerii din Asociația SamStudia pentru reușită și îi invit pe toți sătmăreni să participe la cât mai multe dintre evenimentele care vor fi organizate în perioada următoare”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Capitala Tineretului din România este cel mai ambițios program național destinat tinerilor, pentru că pune accent pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret din zonele românești, în general, și pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret urbane, în mod special. Anual, un oraș din România primește, în urma unui concurs de concepte, titlul de Capitala Tineretului din România și este sprijinit financiar, respectiv prin formare și consultanță, în pregătirea și implementarea inițiativelor din dosarul de candidatură.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 21, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.