Primarul Kereskényi Gábor a participat la prima şedinţă a noului Consiliu de Administraţie al Apaserv

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a participat astăzi la prima şedinţă a noului Consiliu de Administraţie al Apaserv. Edilul-șef al municipiului Satu Mare a cerut noilor membrii ai Consiliului, dar şi conducerii frunizorului de apă, să îmbunătăţească serviciile către populaţie și să acorde o mai mare atenție lucrărilor pe care le desfășoară pe raza municipiului Satu Mare.

Totodată, Kereskényi Gábor a subliniat că investiţiile realizate din fondul de dezvoltare trebuie făcute într-un ritm mai susţinut. ”Nu este posibil ca acele investiţii să fie realizate în termen de un an, în contextul în care așteptările populației sunt altele”, a afirmat primarul.

A mai remarcat și faptul că, Apaserv Satu Mare, în privinţa calităţii apei, se poate lăuda că se află între primii zece operatori de apă din ţară.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 22, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.