Aurelia Fedorca: Femeile au demonstrat că sunt o forță în politică, iar PSD a demonstrat că le respectă

Aurelia Fedorca – președintele PSD Satu Mare, deputatul Ioana Bran – președintele Organizației Județene de Tineret și Manuela Rogoz – președintele Organizației Municipale de Femei Satu Mare au participat în perioada 24-27 august la Școala de vară a femeilor social-democrate. Evenimentul s-a desfășurat la Mamaia și a reunit femei social-democrate din toată țara. Social-democratele au participat la dezbaterile care au vizat rolul femeii în politică și au discutat pe marginea proiectelor de viitor.”Au fost trei zile constructive în care am făcut un bilanț a ceea ce femeile au realizat în PSD în acest ultim an și am trasat sarcini clare și proiecte de dezvoltare pentru viitor. Am fost măgulite de cuvintele care ne-au fost adresate de colegii invitați, dar în același timp ne-am asumat responsabilitatea de a face mai mult! Concluziile tuturor au fost că femeile sunt o forță în politică, iar PSD a demonstrat că respectă femeile și puterea lor de a mișca lucrurile pentru ca România să se îndrepte în direcția bună. Îi mulțumesc colegei mele Viorica Dancila – președintele OFSD și colegelor din Constanța care au organizat evenimentul pentru ospitalitate și găzduire!”, a declarat Aurelia Fedorca.

La Școala de vară au participat peste 300 de femei care i-au avut printre invitaţi pe liderul partidului, Liviu Dragnea, care a îmbrăcat o ie peste cămaşă, pe secretarul general al PSD Marian Neacșu, dar și pe vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, alături de alți colegi.

Programul reuniunii a cuprins două mari teme de dezbatere: ‘Procesul legislativ în actuala guvernare’ (moderator Florin lordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor) şi ‘Unitate în diversitate’ (moderator Viorica Dăncilă, preşedinta OFSD).

Vineri de la ora 10.00, lucrările Şcolii Politice de Vară a OFSD au fost deschise de preşedintele filialei judeţene Constanţa a PSD, Felix Stroe. De la ora 11.30, a fost programat vernisajul expoziţiei de pictură ‘Floare de rouă’ – a artistului Paul Surugiu (Fuego) şi prezentarea unei expoziţii de costume populare din cele opt zone etnografice ale României. După-amiază, de la ora 14.00, a avut loc dezbaterea cu tema ‘Unitate in diversitate’.Sâmbătă, 26 august, de la ora 10.00, a avut loc dezbaterea ‘Femei în politică vis a vis femei în presă’ (moderator – Viorica Dăncilă), iar de la ora 16.00 dezbaterea ‘Solidaritatea între femei’ (moderatori: Alexandru Cumpănaşu, Marius Pieleanu şi Victor Ciutacu).

În ultima zi a evenimentului politic au fost stabilite obiectivele şi programul de acţiuni pentru perioadă următoare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27 august 2017. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.