Agresiuni fizice în Vama și Borlești, soldate cu leziuni ce au necesitat internări spitalicești

Polițiștii sătmăreni au intervenit ieri, 29.08.2017, pentru soluționarea unor conflicte izbucnite în localitățile Vama și Borlești.

Astfel, la ora 22.15, prin apel 112 a fost reclamată o agresiune în localitatea Vama. La fața locului polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș  au stabilit că o femeie de 44 de ani din localitate, împreună cu fiul ei de 23 de ani, pe fondul unor conflicte mai vechi, au aplicat mai multe lovituri cu un corp contondent și cu un obiect ascuțit unui consătean de 53 de ani.

Leziunile traumatice produse ar fi putut pune în primejdie viața victimei, fiind de altfel transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Împrejurările în care s-a produs incidentul sunt cercetate în cadrul dosarului penal constituit pentru vătămare corporală.

Și polițiștii Secției Rurale Valea Vinului au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit în jurul orei 18.30, în fața unui local din Borlești. În acest caz, polițiștii au constatat faptul că între doi consăteni a avut loc o ceartă spontană pe fondul consumului de alcool, iar unul dintre ei, de 37 de ani, l-a lovit pe celălalt, de 38 de ani, cu o bară metalică în zona spatelui, fiind transportat la spital pentru investigații medicale. Agresorul este cercetat pentru lovire sau alte violențe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 august 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.