Subprefectul județului, Altfatter Tamás a susţinut marţi, 29 august audienţe cu trei cetăţeni

Alături de specialiştii din instituţie şi reprezentantul OCPI Satu Mare, subprefectul Altfatter Tamás a ascultat problemele expuse şi a îndrumat persoanele conform fiecărei situaţii în parte.

Au fost înscrise la audienţe trei persoane cu probleme referitoare la:

– Identificarea a patru parcele de teren ce fac obiectul reconstituirii dreptului de proprietate pentru mama petentei precum şi identificarea posibilităţii de a valorifica material lemnos ce se poate folosi pentru foc de pe un teren cu vegetaţie forestieră, dar care apare în documente ca teren arabil. În cadrul audienţei s-a identificat la OCPI că pentru terenurile respective există validări şi s-a recomandat persoanei să depună actele necesare la Comisia Locală de Fond Funciar.

– Clarificarea modalităţii de a intra în posesie cu un teren aferent locuinţei sale în baza unui certificat de moştenitor pentru care există neînţelegeri cu primăria. S-a solicitat depunerea unui memoriu pentru a se identifica soluţia legală.

– Reconstituirea dreptului de proprietate asupra unor parcele de teren cu destinaţie forestieră. S-a recomandat depunerea unui memoriu la care să se ataşeze documente explicite.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 august 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.