Directorul artistic al Teatrului Balşoi, atacat cu acid, și-a pierdut vederea

"Există documente care atestă că, până în prezent, Serghei nu vede nici cu ochiul drept, nici cu ochiul stâng", a declarat Tatiana Stukalova într-un publicat pe site-ul cotidianului Izvestia. "Potrivit acestor documente, diagnosticul este trist", a adăugat ea, fără să ofere alte detalii.

world_russia_bolshoiAvocata a făcut această declaraţie pentru a răspunde unor afirmaţii făcute la Moscova şi care puneau sub semnul întrebării gravitatea rănilor suferite de Serghei Filin.

Avocatul balerinului Pavel Dmitrichenko, care a fost arestat şi acuzat că ar fi comandant acel atac, afirmase în această săptămână că Serghei Filin nu şi-a pierdut vederea.

La rândul său, balerinul vedetă Nikolay Tsiskaridze, ale cărui relaţii cu conducerea Teatrului Balşoi erau foarte proaste şi care era considerat rivalul lui Serghei Filin, aşa cum au relevat evenimentele, a pus şi el sub semnul întrebării, în mai multe interviuri, gravitatea arsurilor suferite de Filin şi chiar faptul că acesta ar fi fost atacat cu acid.

Directorul artistic al Teatrului Balşoi a fost agresat de un bărbat care l-a stropit cu acid, pe 17 ianuarie, la parterul imobilului în care locuieşte. Serghei Filin a suferit arsuri de gradul al treilea în zona feţei şi a ochilor şi a suportat deja o grefă de piele şi mai multe intervenţii chirurgicale la nivelul ochilor, în Rusia. Artistul se află în prezent în Germania pentru a-şi continua tratamentul.

Realitatea.net

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 18, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.