Primarul Kereskényi Gábor: Doresc să avem polițiști locali bine pregătiți fizic, vizibili în stradă

Vineri, 1 septembrie a avut loc proba fizică a concursului pentru ocuparea a 15 posturi de agenți în cadrul Poliției Locale Satu Mare. La concurs s-au înscris 24 de candidați, din care 23 s-au prezentat la prima probă.

”Este îmbucurător că aproape toți candidații s-au prezentat foarte bine la proba fizică. Am spus-o de la începutul mandatului meu că doresc să avem polițiști locali bine pregătiți fizic. Tocmai acesta este motivul pentru care comisia de concurs a fost foarte exigentă. Agenții poliției locale trebuie să arate că sunt în stare să-și îndeplinească îndatoririle de serviciu”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Primarul municipiului Satu Mare consideră că polițiștii locali trebuie să fie mai vizibili în stradă.

”Agenții care vor fi angajați acum nu vor sta la birou, îi veți vedea pe stradă. Îmi doresc de la Poliția Locală o activitate mai eficientă în domeniul ordinii publice, depistarea gropilor de gunoi neautorizate, combaterea cerșetoriei, sancționarea celor care parchează neregulamentar”, a mai spus primarul Gábor Kereskényi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 septembrie 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.