Prinşi la furat de fier vechi și aluminiu, ziua în amiaza mare, pe strada Lazarului

În cursul după amiezii de luni, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu în municipiul Satu Mare, a observat faptul că două persoane, un bărbat şi o femeie, sustrăgeau fier vechi dintr-o clădire situată pe strada Lazarului din municipiu.

Acestea au scos mai multe bucăţi de fier, din incinta unei foste societăţi comerciale, pe care intenţionau să le transporte, cu un cărucior metalic, la un centru de colectare al materialelor feroase.

În urma finalizării cercetărilor la faţa locului, jandarmii i-au identificat pe cei doi autori, constatând totodată că aceştia reuşiseră să extragă peste 150 kg de fier şi aluminiu.

Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, jandarmii au întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate pe numele celor două persoane. Actul de sesizare a fost înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 5 septembrie 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.