Primăria va lua măsuri de prevenire a blocajelor în trafic cu ocazia noului an școlar

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Circulație, primarul Gabor Kereskenyi a cerut să fie luate măsuri pentru a se preîntâmpina producerea de blocaje în trafic cu ocazia deschiderii noului an școlar. Astfel, în zona școlilor vor fi echipaje suplimentare ale Poliției Rutiere și Poliției Locale pentru a fluidiza traficul.

”Știu că va fi foarte greu să evităm producerea de aglomerări, dar să ne facem treaba în așa fel încât să evităm pe cât se poate blocajele în trafic”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.

Totodată, împreună cu Tribunalul Satu Mare s-a stabilit ca începând de joi să fie îndepărtate panourile de pe șantierul de la Palatul de Justiție, iar din 30 septembrie traficul pe str. Mileniului va fi reluat în condiții normale. De la aceea dată, pe str. Mileniului, se va circula din nou în ambele sensuri pe segmentul dintre străzile Tudor Vladimirescu și Mihai Viteazul.

Comisia a aprobat și înființarea a trei pietoni de treceri noi pe str. Crizantemei (Liceul Tehnologic), B-dul Muncii (Școala Gimnazială Avram Iancu) și pe Aleea Postăvaru (Școala Gimnazială Octavian Goga) pe lângă școli.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 septembrie 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.