Școlile și grădinițele sătmărene primesc luni elevii și preșcolarii în cele mai bune condiții

Primăria Satu Mare a investit peste 3,5 milioane de lei în această vară, în lucrările de modernizare a unităților școlare din municipiu. Lucrările sunt aproape finalizate, astfel că luni grădinițele și școlile din Satu Mare își vor primi preșcolarii și elevii în cele mai bune condiții.

Conducerea Primăriei Satu Mare a verificat în ultimele zile modul în care se desfășoară pregătirea pentru începerea noului an școlar. Primarul Gabor Kereskenyi, viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher, precum și administratorul public Csaba Maskulik au dorit să se asigure că lucrările decurg normal.

”Primaria Satu Mare a alocat pentru reparațiile și igenizarea tuturor unităților școlare din municipiu suma de 3.552.000 lei. Banii au fost direcționați din timp, așa că a fost suficient timp pentru ca toate lucrările necesare să fie gata pâna la începerea noului an școlar. De aceea nu cred că vor fi probleme”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 8, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.