Primăria Satu Mare a investit 73.250 lei pentru modernizarea Grădiniței nr. 5

Primăria Satu Mare a investit 73.250 de lei pentru înlocuirea tâmplăriei exterioare la Grădinița nr. 5 din municipiu. Toate cele 60 de geamuri ale grădiniței au fost schimbate pentru a oferi condiții dintre cele mai bune celor 165 de copii care frecventează această unitate de învățământ.

Astăzi, la recepția lucrărilor au participat primarul Gábor Kereskényi și viceprimarul Doina Feher.

”În ultimul an administrația locală a investit în modernizarea școlilor, grădinițelor și liceelor, proiecte care vor fi continuate pentru a oferi fiecărui preșcolar sau elev condiții foarte bune. Este un demers care arată grijă noastră față de copii și față de viitorul orașului nostru”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Primăria Satu Mare a alocat în vara acestui an din bugetul local pentru modernizarea, dotarea și igenizarea tuturor unităților școlare din municipiu suma de 3.552.000 lei. Banii au fost direcționați din timp, așa că a fost suficient timp pentru ca toate lucrările necesare să fie gata pâna la începerea noului an școlar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 14, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.