Satu Mare, capitala muzicii de stradă: a început Festivalul Muzicii de Stradă!

Artiști stradali peste tot, muzica de stradă curpinde străzile orașului, iar după apusul soarelui lumini colorate pun stăpânire pe clădirile istorice și spațiile publice din Satu Mare. Festivalul este gazda a cinci scene și a 25 de artiști stradali – programul este gândit în așa fel încât toată lumea, de la mic la mare își găsește locul.

Unde sunt situate locațiile StreetMusic?

Scena mare DRÄXLMAIER, pe platoul Corneliu Coposu
Scena ZES Zollner în mijlocul pieței Libertății
Scena TransPink pe pasajul Corneliu Coposu
Scena Someș Stage, pe malul Someșului
Scena Redhat Yard, în Piața Libertății nr. 18.

Pe lângă concertele de pe scene, artiștii/muzicienii pot fi ascultați și văzuți oriunde pe străzile orașului.

Ce se va întâmpla sâmbătă?

Și azi scenele StreetMusic vor fi pline de artiști unici, ca de exemplu muzicienii de la X-ray Band, care vor pune în scenă cântece din toate timpurile prelucrate și pregândite cu instrumente tradiționale iar Tosoda Projekt din Ungaria sunt cei care vor cuceri publicul cu genul drum and bass spiritual. Koszika and the Hotshots se întorc pentru a patra oară la festivalul nostru, abia așteptăm să îi vedem!

Studio mobil de înregistrări

De azi sunt așteptați toți sătmăreni și nu numai la studioul mobil al lui Mister Nicu. Aveți ocazia de a cânta și de a înregistra pe loc cântece în studioul călător, astfel făcând parte din experiența StreetMusic.

Tricouri personalizate StreetMusic? Da, vă rog! Tricourile personalizate cu mascotele festivalului se pot găsi la Compass, în spatele scenei principale. Get yours now!
Votează-ți artistul preferat! Pe pagina de facebook al festivalului se poate vota pentru artiștii preferați, până duminică, ora 18.00, aici: https://web.facebook.com/pg/streetmusic.ro/photos/?tab=album&album_id=857826611049995

Vă așteptăm și azi în stradă!

Programul de azi poate fi vizionat aici: http://streetmusic.ro/, pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a evenimentului: https://web.facebook.com/streetmusic.ro/

Aici puteți viziona rezumatul video al primei zile de festival:

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 16, 2017. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.