Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită de DGASPC Satu Mare și Asociația pensionarilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, DGASPC Satu Mare în colaborare cu Asociaţia de pensionari din Satu Mare – organizează în ziua de 29 septembrie 2017, acţiuni culturale în cadrul Serviciilor sociale din subordinea sa.

Această zi, dedicată persoanelor vârstnice de pretutindeni, se sărbătoreşte în fiecare an, la 1 octombrie, în urma Deciziei Organizaţiei Naţiunilor Unite, care datează din anul 1991.

Programul cultural-artistic, dedicat persoanelor vârstnice, va avea loc vineri, 29 septembrie, de la ora 11.00, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială „Şansa” din Satu Mare, str. Ilişeşti, nr. 1, iar de la orele 13.30, programul cultural-artistic va fi prezentat şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Viile Satu Mare, situat pe str. Paskandi Geza, nr.10. Acest program cultural-artistic va fi susţinut de Grupul vocal Armonia, coordonat de prof. preşedinte Livia Haidu – preşedinte al Asociaţiei pensionarilor, dar şi de un grup de elevi de la Şcoala Gimnazială din Viile Satu Mare.

Pe această cale, adresăm tuturor persoanelor vârstnice, din judeţul Satu Mare, cele mai bune urări de bine însoţite de sentimente pline de respect pentru rolul lor în această societate, dar şi pentru farmecul înţelepciunii vârstei înaintate. La mulţi ani !

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 28 septembrie 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.