Primăria Tășnad cere presei să-i solicite punctul oficial de vedere înainte de a publica

În ultima perioadă de timp, în mediul public virtual, în special pe site-urile de socializare, au fost publicate opinii prin care se aduce atingere imaginii autorităţilor administraţiei publice locale de la nivelul oraşului Tăşnad, fiind puse la îndoială deciziile luate, în interesul cetăţenilor, de către Consiliul Local şi de către Primar.

Având în vedere cele de mai sus, autorităţile administraţiei publice locale de la nivelul oraşului Tăşnad intenţionează ca, în situaţii speciale şi cu acordul prealabil al autorităţii deliberative, neavând angajaţi jurişti specializaţi în acest domeniu, să încheie un contract de servicii juridice prin care să le fie reprezentate interesele în situaţiile în care le este afectată imaginea, sunt defăimate sau li se aduc afirmaţii calomnioase.

Menţionăm că de aceste servicii nu vor beneficia, în nume personal, funcţionarii publici sau personalul contractual din aparatul de specialitate al Primarului Oraşului Tăşnad. În urma opiniilor apărute în cursul zilei de ieri, în mediul virtual, cu privire la un proiect de hotărâre înscris pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local
al Oraşului Tăşnad din data de 28 septembrie 20 I7, fără ca aceste informaţii să fie verificate printr-o consultare a Primăriei Oraşului Tăşnad, ne adresăm reprezentanţilor mass-media cu rugămintea ca, înainte de a da publicităţii informaţii legate de activitatea autorităţilor administraţiei publice locale de la nivelul oraşului Tăşnad, să le solicite acestora un punct de vedere.

Purtător de cuvânt, Oros Edit

Primar al orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 28 septembrie 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.